»
»

Besök oss på Orgatec 2016

SA Möblers monter på Orgatec 2016

Besök Hall 9.1, Monter A:051 på Orgatec och se våra senaste lanseringar.
25-29 oktober 2016 i Köln

Välkommen!

www.orgatec.com

Actiwall

Actiwall består av en väl sammansatt serie väggsektioner. Nyckelordet är avskärmning men Actiwall används även som sittmöbel, rum i rummet och reception.
Actiwall monteras och demonteras på ett okomplicerat sätt utan att göra åverkan på lokalen den placeras i. Väggpaneler som dämpar allmänljud finns som tillval.

Vårt unika sargsystem!

SA Möblers bordsargsystem

Snitsa är möbeln som växer med och anpassar sig till ditt företag! Serien utvecklas kontinuerligt efter de nya behov marknaden efterfrågar. Utvecklingen sker i samarbete med ergonomer, arkitekter och förbrukare. Funktionssargen som finns inbyggd i Snitsa-borden är unik. Sargen är försedd med ett slitsat spår och är alltid fastskruvad under bordsskivan. Den bakomliggande tanken är: flexibilitet & hållbarhet, funktionalitet och användarvänlighet.

Flexibilitet & hållbarhet

Olika bentyper, T-ben (med eller utan el), V-ben och I-ben är kompatibla med olika typer av bordsskivor. I praktiken går det alltså att t.ex. bygga om ett mötesbord till ett arbetsbord. Benen fästs alltid enligt principen ”metall mot metall” (inte träskruv) och underredet blir därför i det närmaste outslitligt. Alla bengavlar tillverkas i fyrkantsprofil för maximal stabilitet och hållbarhet.

Funktionalitet

Förutom bordsbenen monteras t.ex. kabelrännor, datorhållare, laptophållare och sopsystem i funktionssargen. Sargen har samma längd som bordsskivan vilket ger bordsskivan bibehållet sargstöd. Bengavlarna är sammansatta från fabrik vilket gör att monteringstiden är minimal.

Användarvänlighet

Bordsbenen monteras steglöst på valfri plats längs funktionssargen. Bra om man t.ex. vill hänga en datorhållare utanför benet, om en väggmonterad kabelkanal riskerar att krocka med benet eller om en person vill sitta vid bordets kortsida. De motorförsedda bordsbenen har integrerade elmotorer för maximalt skydd och sober design.

Summering

Det finns många unika fördelar med Snitsa funktionssarg varav följande bör beaktas extra noga:

  • Bengavlarna är monterade från fabrik.
  • Funktionssargen är monterad på bordsskivan = bibehållet skivstöd.
  • Marknaden kortaste monteringstid = enastående totalekonomi.

Populära produkter

Snitsa® - vår storsäljare

Snitsa är vår i särklass största och bredaste kontorsmöbelserie. Snitsa innehåller bord, konferensbord, förvaringsskåp, avskärmningar samt receptionsdisk. Snitsa tar tillvara på och möter de fysiska och praktiska krav som dagens kontorsarbetsplatser består av och levereras löpande till många av världens största varumärken. Design Kjell Hammar.
Se Snitsaprodukterna här: PRODUKTER/SNITSA

SA Möbler AB

Fabrikerna

SA Möbler AB utvecklar, tillverkar och marknadsför kontorsmöbler designade av utvalda arkitekter och formgivare från hela Europa. Kontorsmöblerna tillverkas i våra egna fabriker av de mest erfarna snickarna i Tibro, Sveriges möbelcentrum. Sextiofem personer arbetar med styrkan av en historia som går tillbaka till 1896 kombinerat med en kraftfull maskinpark i våra moderna fabriker om mer än 50000 kvadratmeter. I sortimentet ingår bl.a. höj- & sänkbara arbetsbord, förvaringsmöbler, receptioner, konferensmöbler, sittmöbler samt möbler för avskärmning.

Dagligen besöks vi av allt från privatkunder och enmansföretagare till de nationella såväl som de internationella företagen - Alla är viktiga och lika välkomna!

Kjell Hammar & medarbetare

Läs mer om oss under "om oss".

Inspiration

Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!