»
»

Populära produkter

Snitsa® - vår storsäljare

Snitsa är vår i särklass största och bredaste kontorsmöbelserie. Snitsa innehåller bord, konferensbord, förvaringsskåp, avskärmningar samt receptionsdisk. Snitsa tar tillvara på och möter de fysiska och praktiska krav som dagens kontorsarbetsplatser består av och levereras löpande till många av världens största varumärken. Design Kjell Hammar.
Se Snitsaprodukterna här: PRODUKTER/SNITSA

Ny hemsida

Nu är den äntligen här. SA Möblers nya hemsida. Vi har gett vår webbplats ett nytt ansikte som följer vår grafiska profil och som ger våra besökare en enklare överblick över all information som vi vill förmedla.

I framtagningen av den nya hemsidan har vi framförallt fokuserat på:

  • Made in Sweden
  • Produkter
  • Enkelhet

Made in Sweden

Vi har haft vår egen fabrik i Tibro sedan 1896. Fabriken har under åren förvandlats till en modern möbelindustri som levererar helhetslösningar till några av världens största varumärken. Våra kunniga arbetare märker med stolthet våra möbler med ”Made in Sweden”.

Produkter

Alla produkter går att nås antingen via kategori (arbetsbord, avskärmning, konferensbord osv.) eller via serie (Snitsa, Sansa, Actiwall osv.).
Under varje produkt finns en kort sammanfattning, material/färg, tillval samt CAD-objekt.

Enkelhet

Vi tror på att hålla en enkel sidstruktur där besökaren direkt får en förståelse över hemsidans innehåll. Vi har därför valt en tydlig navigation där huvudsidor och undersidor presenteras direkt. Vi använder mallar för hur bilder, rubriker och brödtext presenteras. På detta sätt behåller vi vår enhetliga design som skapar trygghet för besökaren. Användaren, oavsett målgrupp, ska enkelt kunna hitta information på hemsidan, oavsett om användaren är inredningsarkitekt, återförsäljare eller slutkund. Alla bilder har ett unikt nummer, är Pin it-märkta samt lätta att ladda ner.

Välkommen!

SA Möbler AB

SA Möbler AB utvecklar, tillverkar och marknadsför kontorsmöbler designade av utvalda arkitekter och formgivare från hela Europa. Kontorsmöblerna tillverkas i vår egen fabrik av de mest erfarna snickarna i Tibro, Sveriges möbelcentrum. Sextiofem personer arbetar med styrkan av en historia som går tillbaka till 1896 kombinerat med en kraftfull maskinpark i en modern fabrik om mer än 15000 kvadratmeter. I sortimentet ingår bl.a. höj- & sänkbara arbetsbord, förvaringsmöbler, receptioner, konferensmöbler, sittmöbler samt möbler för avskärmning.

Dagligen besöks vi av allt från privatkunder och enmansföretagare till de nationella såväl som de internationella företagen - Alla är viktiga och lika välkomna!

Kjell Hammar & medarbetare

Läs mer om oss under "om oss".

Inspiration

Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!