»
»

Snitsa i norden

Actiwall

Actiwall består av en väl sammansatt serie väggsektioner. Nyckelordet är avskärmning men Actiwall används även som sittmöbel, rum i rummet och reception.
Actiwall monteras och demonteras på ett okomplicerat sätt utan att göra åverkan på lokalen den placeras i. Väggpaneler som dämpar allmänljud finns som tillval.

Vårt unika sargsystem!

SA Möblers bordsargsystem

Det finns många unika fördelar med Snitsa funktionssarg varav följande bör beaktas extra noga:

  • Bengavlarna är monterade från fabrik.
  • Funktionssargen är monterad på bordsskivan = bibehållet skivstöd.
  • Marknaden kortaste monteringstid = enastående totalekonomi.

Läs mer om vårat sargsystem under om-oss/produkter.

Populära produkter

Snitsa® - vår storsäljare

Snitsa är vår i särklass största och bredaste kontorsmöbelserie. Snitsa innehåller bord, konferensbord, förvaringsskåp, avskärmningar samt receptionsdisk. Snitsa tar tillvara på och möter de fysiska och praktiska krav som dagens kontorsarbetsplatser består av och levereras löpande till många av världens största varumärken. Design Kjell Hammar.
Se Snitsaprodukterna här: PRODUKTER/SNITSA

SA Möbler AB

Fabrikerna

SA Möbler AB utvecklar, tillverkar och marknadsför kontorsmöbler designade av utvalda arkitekter och formgivare från hela Europa. Kontorsmöblerna tillverkas i våra egna fabriker av de mest erfarna snickarna i Tibro, Sveriges möbelcentrum. Sextiofem personer arbetar med styrkan av en historia som går tillbaka till 1896 kombinerat med en kraftfull maskinpark i våra moderna fabriker om mer än 50000 kvadratmeter. I sortimentet ingår bl.a. höj- & sänkbara arbetsbord, förvaringsmöbler, receptioner, konferensmöbler, sittmöbler samt möbler för avskärmning.

Dagligen besöks vi av allt från privatkunder och enmansföretagare till de nationella såväl som de internationella företagen - Alla är viktiga och lika välkomna!

Kjell Hammar & medarbetare

Läs mer om oss under "om oss".

Inspiration

Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!